MÖBELTILLVERKNING

Under flera ar har Möbelteknik utvecklat en teknik för produktion av soffor och andra stoppade möbler till offentliga miljöer. Vi är stolta över att kunna sta i ledet bland fatal producenter som finns i Sverige. Det innebär att du far en maximal kvalité med en konkurrens kraftig prisniva samt att du kan välja vara standardmatt eller beställa storlek och form själv.

Förutom soffor tillverkar Möbelteknik stolar och bord för offentliga miljöer och designade möbler för privata hem och publika rum. Med samma hatverkskunnande tillverkar vi alla vara möbler av noga utvalda komponenter och material för att Du som kund ska kunna äga en produkt som haller i manga ar! Med vart snickeri kan arkitekter, formgivare och designers utforma och inreda miljöer utifran de mest skiftande behov.

RESTAURANG DESIGN

Möbelteknik har tagit fram omfattande produktserier pa stolar, soffor och andra möbler för hotell och restaurang, till priser som tal att jämföras! Vara möbler är trendiga, modestarka och av stor kvalité eftersom vi själva producerar dessa. Vi kan med noggrann kontroll sortera alla valda material, paverka slutproduktens styrka, hallbarhet och livslängd till fördel för Dig som en nöjd kund. Vill Du vara en av vara aterförsäljare är Du välkommen att kontakta oss.